PDA

View Full Version : Pikturat e HITLERIT


Tomori
12-08-09, 00:00
http://2.bp.blogspot.com/_ywSvQZuuiEw/SehnOzpI1vI/AAAAAAAAMT0/Uf0F_6tWdIo/s400/v_8_ill_1181762_dac9_hitler3.jpg

Tomori
12-08-09, 00:01
http://www.news-antique.com/primages/painting.jpg

Tomori
12-08-09, 00:02
http://www.nobeliefs.com/gifts/HitlerPainting.gif

Tomori
12-08-09, 00:04
http://i83.photobucket.com/albums/j294/thidarat2006/Sept06/hitlerpaint3.jpg

http://files.sharenator.com/g252018-s400x255-864-580.jpg

Tomori
12-08-09, 00:05
http://files.sharenator.com/g252017-s296x400-863.jpg
http://files.sharenator.com/g252016-s400x291-862.jpg

Tomori
12-08-09, 00:07
http://files.sharenator.com/g252020-s400x269-866-580.jpg

http://i83.photobucket.com/albums/j294/thidarat2006/Sept06/hitlerpaint1.jpg

http://files.sharenator.com/g252021-s400x270-867-580.jpg

instruktori
12-08-09, 08:15
Pershendetje more z.Tomor
Te uroj per keto piktura kaq te mira dhe me vlera shume te mdhaja
Po pse te Hitlerit se ,qfare kuptimi ka me te

te pershendes dhe respekt

4peace
12-08-09, 08:49
Pershendetje more z.Tomor
Te uroj per keto piktura kaq te mira dhe me vlera shume te mdhaja
Po pse te Hitlerit se ,qfare kuptimi ka me te

te pershendes dhe respekt

S'ka kurrfare kuptimi, o instruktor.
Thjeshte, jane punime te bera nga piktori me emrin Adolf Hitler, i cili me vone njihet si diktator fashist!

*

shfletuesi_
12-08-09, 09:07
S'ka kurrfare kuptimi, o instruktor.
Thjeshte, jane punime te bera nga piktori me emrin Adolf Hitler, i cili me vone njihet si diktator fashist!

*

Diktator po ama edhe Artist i madh paska qen :) eh i ndjeri...

4peace
12-08-09, 09:36
Diktator po ama edhe Artist i madh paska qen :) eh i ndjeri...

M'doket ja kish pas vjedhe lapsat&ngjyrat Lenini, sa per me vizatue "Revolucionin e Tetorit"...dhe keshtu filloi LPB (Lufta e Pare Botnore).

Masandej, ish šue Stalini, i kish pas thonŰ ši ja ka gjetŰ ngjyrat&lapsat, ama Hitleri ish idhnue pse lapsat aq t'shkurt e ngjyrat aq pak paskan metŰ...Ishin šue šifutŰt edhe i kishin pas premtue Hitlerit : "Ti veš pikturo e vizato, se na t'i blejmŰ ngjyrat/lapsat".
Keshtu prishet Hitleri me Stalinin. Kurse premtimi i šifutve s'ish realizue...Pi idhnimit, šohet Hitleri e juv thot: "Shti juv karxoj une juve...?!" Edhe ja nise lifte se dyte botnore (LDB-se).

Keshtu, Hitleri, pi n'piktor del n'diktator!!! (ha ha ha)

***

shfletuesi_
12-08-09, 10:55
M'doket ja kish pas vjedhe lapsat&ngjyrat Lenini, sa per me vizatue "Revolucionin e Tetorit"...dhe keshtu filloi LPB (Lufta e Pare Botnore).

Masandej, ish šue Stalini, i kish pas thonŰ ši ja ka gjetŰ ngjyrat&lapsat, ama Hitleri ish idhnue pse lapsat aq t'shkurt e ngjyrat aq pak paskan metŰ...Ishin šue šifutŰt edhe i kishin pas premtue Hitlerit : "Ti veš pikturo e vizato, se na t'i blejmŰ ngjyrat/lapsat".
Keshtu prishet Hitleri me Stalinin. Kurse premtimi i šifutve s'ish realizue...Pi idhnimit, šohet Hitleri e juv thot: "Shti juv karxoj une juve...?!" Edhe ja nise lifte se dyte botnore (LDB-se).

Keshtu, Hitleri, pi n'piktor del n'diktator!!! (ha ha ha)

***


Sille ka te sillsh apet po del Nr.1 Nr.1 per Diktator Nr.1 Per Piktor ( hahahahahhahaha )

instruktori
12-08-09, 12:34
S'ka kurrfare kuptimi, o instruktor.
Thjeshte, jane punime te bera nga piktori me emrin Adolf Hitler, i cili me vone njihet si diktator fashist!

*


pikturat paskan qene fantastike
te pakten per syrin tim

ok respekt