PDA

View Full Version : Mire se vini ne Boten e Talentave.


shfletuesi_
31-08-09, 12:12
Hajde ju pershendes nuk dita ku te hap kete tem dhe pasi qe ka te bej me televizion edhe me talenta e hapa ne kete rubrike. Qdo gje qe ju duket e talentuar nga te tjeret mund ta shfaqeni ketu.0QvCAvOZHzs&feature

shfletuesi_
31-08-09, 12:15
ThObaKJPRlo&feature