PDA

View Full Version : Kurvat duke kenduar Leter dergon Enveri-


Tomori
08-09-09, 17:33
Farefisi Vasil Bollanos..ndigjo Kurvat duke kenduar
Leter dergon Enveri-Kurvat e Dropullit


http://www.youtube.com/watch?v=CUCNuPLd8sQ (http://www.youtube.com/watch?v=CUCNuPLd8sQ)

Po keta kurva sot bertasinn per greqine dhe shajn Shqiperine