PDA

View Full Version : Pitagora Dhe Filozofia E Tij


Tomori
30-09-09, 19:53
ju lutem postoje mire psotimin

stafi d.de

Tomori
30-09-09, 20:12
ju lutem postoje mire psotimin

stafi d.de


Pitagora shpreh krijimin e botes si me poshte:
BASHKIMI ESHTE LIGJI I ZOTIT.
ZHVILLIMI ESHTE LIGJI I JETES.
NUMRI ESHTE LIGJI I BOTES