PDA

View Full Version : Investime ne Edukat!!


Fitim2009
22-10-09, 01:08
Pershdnetje te gjithe juve qe e lexoni kete tem por edhe juve qe nuk e lexoni. Deshta gjithashtu te kerkoj ndjes nese kete tem e kam hapur ne pjes te gabuar te forumit si do qoft shiqova mjaft por nuk mujta te gjej vend me te pershtatshum se ketu.


Deshta tju pyes se a keni kontakte me Universitete te cilet jan te interesur tju japin studenteve tyre diploma te akredituar nga Universitet te Evroopes psh Angleze? Ku do e te jan ato Universitete por duhet te jan te ligjeshme dhe te njohura nga aj Shtet ku gjinden, psh Kosov, Shqiperi, Maqedoni etj etj...

Kam mundesi tju ndimoj Universiteteve lidhje me kete gjithashtu tju oferoj produkte (programme) mesimore Bachelor, Master dhe MBA, te njohura Nderkombetrisht dhe te pranuar ane e mbar botes...... Ju mire pres per pyetje, pergjigje gjithashtu edhe informata, nese doni me kontaktoni edhe private....


Ju faliminderit qe gjetet kohen te lexoni

Fitimi :smile: :smile: