PDA

View Full Version : Gezuar Kershendellat Vellezer Shqipetar


Dardani_K1
25-12-09, 22:30
Te gjithe vellezerve Shqipetar te besimit Katolik Gezuar kershendellat e pritshit edhe shume te tjer ju deshiroj shendet,Lumturi dhe qdo te mire ne jete paqja dhe
Zoti qofshin me ju .

Domira
25-12-09, 23:31
Gėzuar Kėrshendjellat tė gjithė besimtarėve tė fesė krishtere, paqa e begatia qofshin me ju.