PDA

View Full Version : [Video] America LOVES Albania


Gloss
08-02-10, 23:20
fxalGiGcJXM

Shume interesant

Tung

~AnnA~
09-02-10, 13:49
Interesante :)
Mendoj se amerikani e do shqiptarin sepse ka dhimbje per vuajtjet e tij gjate shekujve. Kurse, shqiptari ka admirim per amerikanin, i cili e vlereson njeriun jo nga prejardhja, por nga meritat e tij personale, e vlereson per punen, per traditat e tij etike dhe morale. Pra, te dy palet kan parime dhe vlera te perbashkea....