PDA

View Full Version : Agim Qelaj - Dokumentar !!


Peja-Boy
13-02-10, 19:11
XF3vvegH0gI&feature=related

Peja-Boy
13-02-10, 19:13
WVZWQF8LoUM&feature=related

Peja-Boy
13-02-10, 19:16
UKQHDb3E7xw&feature=related

Peja-Boy
13-02-10, 19:18
JZz6vjsc1zs&feature=related

Peja-Boy
13-02-10, 19:20
gtMmfCEqUQU&feature=related

Peja-Boy
13-02-10, 19:21
pyrF7auDLCM&feature=related

Peja-Boy
13-02-10, 19:23
lWkn684httw&feature=related

Peja-Boy
13-02-10, 19:24
BniBX-6zvT0

Peja-Boy
13-02-10, 19:25
Oy4p7UUPfgo&feature=related

Peja-Boy
13-02-10, 19:28
qh0ib4pkFkg&feature=related

Gloss
13-02-10, 22:15
Tė qoftė i lehtė dheu

Peja-Boy
01-03-10, 16:10
3T7GBCane0w&feature=related

pranveruesi
08-03-10, 21:29
...ALLAHU InshaAllah e shperblen me graden me te Larte te Xhenetit kete Burre te madhe te Kosoves Nane, Lavdi vepres dhe punes se tije te madhe...

instruktori
26-03-10, 22:59
Ishte nje Njeri me Vlera shume te medhaja
Kisha rastin dhe Fatin ta njifja
Njeri Kombetare qe nga formimi i tije
I leh i Qofte dheu i Kosoves
Do ta kujtojm gjithe jeten