PDA

View Full Version : Vijm edhe nj here !.... ( Basri Lushtaku )


Makresh
04-03-10, 11:17
oCHD3RA0ywc&feature=player_embedded
Vijme edhe nje here.
Autor: Fatmir Muja
Interpretoi: Basri Lushtaku
Realizimi: Studio ETHNO MUSIC (Burim Krasniqi, Shpejtim Gashi)
Organizator: Bashkim Avdiu
Editor: Asociacioni per Kulture, Edukim dhe Arsim - AKEA, Prishtine
Producent: Fatmir Muja, Mars 2010