PDA

View Full Version : Gjermania dhe Greqia


Oqeani
04-03-10, 23:13
Gjersa Gjermania e kritikon Greqine per shkaktimin e krizes ekonomike, Greqia kerkon nga gjermania kthimin e arit qe gjermanet kishin mbledhur ne Greqi !!!
Ne pyetjen e nje gazetari Kancellares gjermani Merlel :
A do te ndihohet Graqia financiarisht?
Ajo u pergjegj : Jo, asesi ndihme ekonomike per Grqine !

Zanzi/M
07-03-10, 10:25
Pije detin Greqi, ose then ndryshe shitu ishujt :biggrin: