PDA

View Full Version : Ceshtja kombetare ?


blueton
07-07-10, 13:14
Me qene se jam anetare i ri dhe i vjeter , ka kohe qe nuk jam futur ne kete forum dhe kam humbur nicknamen paswordin dhe u detyrova te hap nje te ri dhe te diskutoj,

plot 10 vjet jam neper forume dhe kam nje eksperience te hidhur me disa anetare , ku se pari shprehin mllefin urejtjen dhe nxitjen e urejtjes vetem e vetem pse dikush nuk eshte si ai, une nuk do futem ne keso lloj temash por vetem do futem dhe te diskutoj

edhe pas sa vitesh te luftes se kosoves dhe maqedonise ,akoma dikush po shfrytezon termion INTERESI PER CESHTEJEN KOMBETARE e ne fakt i realizon programet dhe interfesat personal dhe grupor ,tani me qe cdo gje eshte e qarte ,une nuk e di se si disa marin guximin te dalin dhe te flasin me gojen plot se ne punojme per ceshtjen e kombit, kjo ndodh me udheheqesine e SHQIPERISE ,KOSOVES DHE PARTIVE POLITIKE NE MAQEDONI se si keta zoterinj punojne per KOMBIN vec i shohim HALLAL JU QOFTE

une vec ju them se asnjeri nga keta qe punojne per KOMBIN skane qene te perhershem dhe se fundi i tyre eshte shume trishtues, mos luani me ndjenjat e popullit se do ju vrase padrejtesia e popullit qe ia beni