PDA

View Full Version : Snapshots


4peace
28-12-10, 11:33
***

Ja nj film i shkurtr, i qart, me fakte q smund ti mohoj askushpr ta kuptuar gjendjen q kemi sot.
Deutsch:
http://www.momentaufnahme.at/video.php?lng=de
English:
http://www.momentaufnahme.at/video.php?lng=en
Franais:
http://www.momentaufnahme.at/video.php?lng=fr
dhe disa gjuh tjera.


***

Neferta
20-01-11, 15:19
http://http://*****youtube*****/watch?v=o5H-d0I1P_s&feature=player_embedded#! nje pamje e vjeter

Neferta
26-01-11, 12:51
Novi Pazar - Mehanska avlija 1904 g NAJSTARIJI video snimak iz Novog Pazara nje video nga me te vjetrat.

Neferta
30-01-11, 13:06
http://*****youtube*****/watch?v=o5H-d0I1P_s&feature=player_embedded#

Neferta
30-01-11, 13:09
http://*****youtube*****/watch?v=o5H-d0I1P_s&feature=player_embedded#[http://*****youtube*****/watch?v=o5H-d0I1P_s&feature=player_embedded#