PDA

View Full Version : American Idol - Melinda Ademi


Besi:)
20-01-11, 23:07
Melinda Ademi ne American idol

http://kohaditore*****/index.php?cid=1*10*47180Melinda tregon se vjen nga Kosova dhe problemet me serbin ne American idol

http://*****youtube*****/watch?v=BQs4y_Qkpdk

teutaA
20-01-11, 23:25
qfar fati me fitu green cart lotari po smujta me kuptu pse po thot qe eshte refugjat i luftes ?

shpresoj te kete sukses edhe ne hollywood :smile:

Makresh
21-01-11, 00:03
Po bre e pash edhe un* mu dhimt adi sa*.. ke tu u dallashit kur ja boni qefin aj travestia afer Xhenifer Lopezkes.