PDA

View Full Version : Familja qe ishte harruar nga Institucionet


Gloss
03-09-11, 05:22
SqP-QYTLcnY

Transferi i Familjes Kurti nga fshati Vllahi komuna Mitrovices, akson dhe presion te Institucionet, nga kengtarja Shkendije Mujaj. Javen tjeter kini me pa krejt ecurin n`RTK.

UN SKAM KOMENT

Oqeani
03-09-11, 15:31
Po kam nje KOMENT !!!

E kisha derguar tash aty ne strehim Bajram Rexhepin & Co !!!!!