PDA

View Full Version : I fshehin derrat


Pulebardha
24-10-11, 09:41
Edhe pse e s provoj durimin tim né disa shkrime, prap po me tradhéton....

Né Kosové nuk hané askush mish derri apo ?

Kurse ata cilet nuk hane mish derri, nuk kan nevoj me blere as tortelini, as njé produkt tjeter, tortelini, eshte nje produkt i gatshem thuajase, dhe kerkon vetem nje pergaditje té vogel.

Nese jan fshehur pérmbajtja e kétyre produkteve, atéhere pérgjegjésiné e kan ata cilét e lejojné njé gjé té tillé, por éshté véshtiré shlyerja e tyre.. vetem nese i ndryshohet plotésisht...pérmbajtja... dmth. i véné produktit nje tiket té re...

Shpesh nuk mé besohet cfaré lexoj kétu... né Kosové ka edhe té atillé qé e konsumojné mishin e derrit, nisur nga shume trupa paqéruejtése e deri tek besimet e tjera... dmth. Kosova duhet té jet shtet Islamik simbas teje... absolutisht e ndalur hyrja e mishit té derrit....

Makresh
24-10-11, 09:48
Edhe pse e s provoj durimin tim né disa shkrime, prap po me tradhéton....

Né Kosové nuk hané askush mish derri apo ?

Kurse ata cilet nuk hane mish derri, nuk kan nevoj me blere as tortelini, as njé produkt tjeter, tortelini, eshte nje produkt i gatshem thuajase, dhe kerkon vetem nje pergaditje té vogel.

Nese jan fshehur pérmbajtja e kétyre produkteve, atéhere pérgjegjésiné e kan ata cilét e lejojné njé gjé té tillé, por éshté véshtiré shlyerja e tyre.. vetem nese i ndryshohet plotésisht...pérmbajtja... dmth. i véné produktit nje tiket té re...

Shpesh nuk mé besohet cfaré lexoj kétu... né Kosové ka edhe té atillé qé e konsumojné mishin e derrit, nisur nga shume trupa paqéruejtése e deri tek besimet e tjera... dmth. Kosova duhet té jet shtet Islamik simbas teje... absolutisht e ndalur hyrja e mishit té derrit....

Mishi i derrit, s'duhet importuar ne Kosove. Nese do mish derri, ateher rrite vet, preje dhe haje vet !

... kurse ta mashtrosh ter nje popull musliman me mish derri, qe per ne eshte i barabart me jasht-qitje, eshte thjesht e pandershme dhe nje poshterim i madhe qe nuk kan treguar per permbajtjen e tortelinave !http://www.kosovapress.com/ks/repository/images/duajetenden_logo_thmb3.gif

uck_aksh
24-10-11, 10:52
Mishi i derrit, s'duhet importuar ne Kosove. Nese do mish derri, ateher rrite vet, preje dhe haje vet !

... kurse ta mashtrosh ter nje popull musliman me mish derri, qe per ne eshte i barabart me jasht-qitje, eshte thjesht e pandershme dhe nje poshterim i madhe qe nuk kan treguar per permbajtjen e tortelinave !http://www.kosovapress.com/ks/repository/images/duajetenden_logo_thmb3.gif


mishi i deleve - i shpezeve dhe i gjedhit behet te importohet nga brazili apo


un punoj ne kuzhin ne ch por mishi qe na vie esht nga australia shum pak ka prodhim vendor

Makresh
24-10-11, 11:03
mishi i deleve - i shpezeve dhe i gjedhit behet te importohet nga brazili apo


un punoj ne kuzhin ne ch por mishi qe na vie esht nga australia shum pak ka prodhim vendor

Kuptohet, por kur ju porositni mish, ata nuk ju sherbejn mish derri duke ua shitur ate per mish kinxhi.

Edhe ju ne kuzhina, nuk u sherbeni mish mace klienteve duke u then qe eshte mish lepuri !

Zanzi/M
24-10-11, 15:26
Ama Italia e te cilesise se larte mishin ..!

Kercovari
26-10-11, 10:05
Askush askujt nuk i ndalon Amen Itali dhe cilesi te mishit,po eshte kusht ligjore te deklarhet prodhimi dhe cdo perberje e cdo prodhimi, kjo ndodhe ne te gjithe boten dhe vlen edhe per Kosoven.
Ne Maqedoni ne Mariove dhe Perlepe maqedonet e krishtere hane edhe mish keriqi(gomar i vogel),dhe nuk ka ndodhe ndonje regjion tjter i krishter ete haj ket lloje mishi andaj mos i perzini apetitet me ato qe han mishin e derit dhe ato qe nuk e hane.Ne Zvicer 70% te popullates nuk e konsumojne mishin e derrit,keto nuk jan te besimit Islam po te krishtere andaj kush do te haje le te ngopet edhe ne Kosove.Cdo prodhim pa leter njohtimi dhe gjenarale ne perpberje te tij merret si kontrabande dhe antiligjore, e jo cilesi e "Ames Itali".

emine
26-10-11, 16:18
Gjelatina nga qka prodhohet,Haribot jan me sasi te madhe Gjelatine,https://www.officept.com/images/artikel/pf00245353.jpg

Zero Cool
26-10-11, 16:20
Gjelatina nga qka prodhohet,Haribot jan me sasi te madhe Gjelatine,https://www.officept.com/images/artikel/pf00245353.jpg

ahahhahaha lecker :wink:

emine
26-10-11, 16:23
ahahhahaha lecker :wink:Qeky Haribo ,arushi DERR a,veq ka vesh teshat e arushit:biggrin:

Kercovari
26-10-11, 16:23
Gjelatina nga qka prodhohet,Haribot jan me sasi te madhe Gjelatine,https://www.officept.com/images/artikel/pf00245353.jpg
Po e sakte eshte,eshte palc qe nxiret nga kockat e derrit dhe ligamentet venore po ehde jogurti ka zhelatine.Ka perberje ne deklarcion te prodhimit dhe nuk merr persiper askush dhe pergjgjegjsi nese e konzumon me deshiren tende..