PDA

View Full Version : Dy vajzat e lidhura nga babai i tyre


emine
01-11-11, 14:22
Cwr8NoTnnt8&feature=related

Me preku shume kjo video,,ka shume prind qe nga pafuqia te sgjedhin problemet qe kan femijte sgjedhin nje rruge te till,apo arsyetohen se fmijte jan te smure psiqikisht,kam nje rast qe njofe nga afer femija eshte shume intiligent,po e ema tij e pumpat me tambleta sepse per te eshte femiaj teper i shkatht dhe kerkone kujdesje te veqant,aftesit e atij quni jan per cdo lavdat,per ket arsye ligji gjerman vendosi te largoi at djal nga e ema sepse ishte ne favor te femijes.......

me keto,pyes veten :A jan te gjithe prinderit vertet prinder ,,,,,,,,:mad: