PDA

View Full Version : Harta e Rumelise 1801- 1913


Hajra
17-11-11, 13:33
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/86/Rumelia_map.jpg

From The Ottoman Empire, 1801-1913 by William Miller. Published by Cambridge University Press, 1913.

....shifni kufinjet e serbise ku ishin deri ne vitin 1913, eshte e tmerrshme qfar humbjesh ka pesu populli shqiptare.

premium
18-11-11, 16:43
Ndoshta po ndryshohet Historia , e po ndryshohen kufijtė .

Kufijt jan prekur e coptuar nga Evropa ,ndėrsa historia e rrejshme mendon ottomania.

Oqeani
18-11-11, 16:55
Pes perfndimit te Luftes se pare Boterore shtetet qe me se shumti perfituan ishin Serbia dhe Rumania !!

premium
18-11-11, 17:04
E tani Sėrbia po e vjell ate qė ka perfitu.

po shendrohet ne beogradski pashalluk .