PDA

View Full Version : NŰna 15-vješare


emine
22-02-12, 19:16
Pa dyshime qe kjo tem do kete disktutime,mendime te ndryshme,paragjykime apo do jete e pakuptushme nje pranim i tille,te lind vajza 15 vjecare dhe te duket tejet normale,gjithe jane gadi kunder abortit po ne raste te tilla a mendohet se aborti eshte i nevojshme gjersa nje i mitur sjell ne jete nje femije.
Per momentin jam pa fjale sepse nuk do i uroja femijes tim te behet me 15 prind,poashtu mendoi cfare te ardhme do kete ky femije ,,,,

Mendoni si prind dhe gjykoni si prind!

0aSuC8D6wAI

vjeshta
26-02-12, 14:13
Qdo here qe i thuhet JO abortit ,qdo here qe i thuhet JO perdorimit te droges ,qdo here qe i thuhet JO armes ...aty ka ndodhe nje mrekulli !