PDA

View Full Version : Debate/Intervista


Hajra
12-03-12, 20:32
bZBGFxd0TpY

Neferta
06-04-12, 15:45
Tahiraj:Me shumŽ u luftua Krahu i Rugoves sesa shkau(video)

shini ketu (http://web.kosovalbaner.com/vm/2012/04/tahiraj-uck-en-e-perqan-hashim-thaci-dhe-bukoshivideo/)

Hajra
09-04-12, 22:42
7TUnWQuP1ug&feature=player_embedded

coU2-gsFdsM&feature=player_embedded

Makresh
09-04-12, 23:31
Hajro, deri me sot nuk degjova asnje debat ne Kosove !

Keto jan role qe gazetaret e ktv-es, rtk-es, marohen si njohes te politikes e nuk e luajn rolin e profesionit te tyre qe eshte ; moderator !

Ne emisionin DEBAT, gazetari mundohet me cdo kusht ta influencon Demacin, dhe kete ja arrin pa problem.

Alima
11-05-12, 14:02
...TALEBANET & AFGANISTANI http://www.dardania.de/vb/upload/images/icons/icon4.gifhttp://www.dardania.de/vb/upload/images/icons/icon4.gifhttp://www.dardania.de/vb/upload/images/icons/icon4.gif

Shikoni per Áka vdesin gra , femij e burra Ádo dite !
Leh5tk89Ncs


.