PDA

View Full Version : Aktori:ăun Lajši nga "trev e rugoves"-Kosov


natyra
25-04-12, 03:14
Ne kete mbremje te vonshme Gurbeti:(,,zgjodha t'ua shoqeroi me "Aktorin me te njohur shqiptar" nga Kosova! pra ăun Lajši:(alias)rugovas...:smile:

...gjithashtu
Natyra rugovase!
H.
________________________


uVXVogZUVyE


gWXJRgN6BRc


uCQkZWBbvyU


959xu-YLgvw


newthread&f
U deshiroi shiqim te palodhur.....Flm,

natyra
09-12-12, 04:09
Po i kthehem dhe nihere Temes/Me vargjet e te madhit/Aktor "Cun Lajci" kushtuar Trimave te "Treves Rugoves"[I]Etnike!!!

YrajiPe_j-o

Natyra/Rugovase!

natyra
14-12-12, 03:17
A do te behem dhe une ni dite"Aktor i Ligjeratava" si Axhi im"Cun Lajci"
?:smile:

(thote me vete)"Princi Vogel,Rugovases/Mergimi:) I Lindur NjuJork:cool:

by/Natyra:smile:

Zero Cool
12-06-14, 16:01
xhDADSUwx9M

vjeshta
22-06-14, 19:37
Kur perzihet arti me politik ashtu si mjalta me tum.