PDA

View Full Version : Vizatime 3D ne rruge


Ylli-1
17-12-13, 13:02
http://i619.photobucket.com/albums/tt276/ayahuascalsd/streetart.jpg

http://i619.photobucket.com/albums/tt276/ayahuascalsd/STREETART11.jpg

http://i619.photobucket.com/albums/tt276/ayahuascalsd/3d-street-art-the-3d-stre-003.jpg

http://i619.photobucket.com/albums/tt276/ayahuascalsd/street-art-06.jpg

http://i619.photobucket.com/albums/tt276/ayahuascalsd/streetart1.jpg[/img

[img]http://i619.photobucket.com/albums/tt276/ayahuascalsd/urban_chalk_art.jpg

http://i619.photobucket.com/albums/tt276/ayahuascalsd/street6.jpg

Ylli-1
17-12-13, 13:05
http://i619.photobucket.com/albums/tt276/ayahuascalsd/3d-street-art-the-crevass-001.jpg

http://www.corriere.it/Fotogallery/Tagliate/2006/10_Ottobre/01/dis/10.jpg

http://www.gabrielefranceschi.it/blog/wp-content/uploads/2010/09/street-art10-238x300.jpg

http://cdn.ninjamarketing.it/wp-content/uploads/2011/07/anamorfiche-thumb.jpg

http://cdn.ninjamarketing.it/wp-content/uploads/2011/07/anamorfiche-30.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-C0jvHTwOJO4/TmR3299_c-I/AAAAAAAAAGY/mIJ_CJRPU5w/s1600/aaastreet%252Bart_hk_4-580x422.jpg

vjeshta
17-12-13, 16:32
Iluzion otik.

Ylli-1
17-12-13, 16:51
Iluzion otik.

Ata qe shikojne futboll sidomos ligen spanjole, mund te shohin kesi vizatimesh ne 3D te vendosura prapa portave...kane ne to reklama dhe duken sikur jane ne kembe, kurse ne fakt eshte pelhure e shtrir mbi bar.

vjeshta
17-12-13, 17:02
Ata qe shikojne futboll sidomos ligen spanjole, mund te shohin kesi vizatimesh ne 3D te vendosura prapa portave...kane ne to reklama dhe duken sikur jane ne kembe, kurse ne fakt eshte pelhure e shtrir mbi bar.Dmth, flamurin per kreativitet ne evrop po e mbajkan ata. E paskan gjete edhe menyren se si me kursy duke e marr parasysh gjendjen ekonomike te tyre. Flm per info ,ndoshta dikur me hyn ne pune.

Ylli-1
18-12-13, 17:05
Dmth, flamurin per kreativitet ne evrop po e mbajkan ata. E paskan gjete edhe menyren se si me kursy duke e marr parasysh gjendjen ekonomike te tyre. Flm per info ,ndoshta dikur me hyn ne pune.

Provo dhe ti vizato dicka ne leter ne 2D (dy dimensional) pastaj vec jepi hije nen kendin prej 45 shkallesh...linja te plota te asaj qe i themi hije....dhe fiton vizatimin ne 3D (tre dimensional)