PDA

View Full Version : Gjuha programuese qe ju pelqen juve dhe PSE?


taralushi
16-10-03, 16:03
Gjuha programuese qe ju pelqen juve dhe PSE?Tani ne internet ka shume gjuhe programuese qe perdoren. Njerat nga to jane edhe :

ASP (Active Server Pages by Microsoft)

PHP

C/C++

Perl

XML

etj...Ju lutem jepni komentin tuaj rreth preferences suaj!

MaLoKi
20-10-03, 22:35
tung taralushi te pershedes ... nuk jam MaLoKi qe po mendon po jam vllu i tij mu me se shumti me pelqen gjuha preogramore .html

sepse mirrem me punimin e faqeve ...

tung te pershendes kosah pas deshire te bisedoj me ty edhe ne messenger nese je dakord mirr email ...

pa keqkuptime

Me RRespeCT MaLoKi

Dino
14-01-04, 20:26
Mu personalish me pelqen gjuha Javascript und Htlm te dya jane te mire ka edhe Javaapplet apo qysh i thojne shqip por mementalisht perdoret ne shume faqet te webit Javascript
Ju pershendes
Igjori Dino