PDA

View Full Version : UNĖ TY TE DUA


fehmi
05-01-04, 01:32
vetem ty ne jet te dua
qka po ndodh keshtu me mua
qka po ndodh keshtu me ne as
nje fjal nuk ma the

unė tė thrras ne telefon
kurse ti nuk me ndegjon
dal ne rrug me te ndal
nuk ma thu as nje fjal

as sme hahet as sme
pihet e pa ty nuk me
rrihet unėty te kerkoj
e as kun nuk te gjej

as ste gjej ne qytet
e pse ne vetmi unė
kam mbet, tesh unė
jam larg teje por shpiti
dhe mendja me rrin pran teje.[/i]