PDA

View Full Version : Si te paraqesim foto te rubrika foto per te qeshur.


Murgesha
21-01-04, 23:25
Pershendetje!
Te marim nje shembull:
Eshte nje gje qe duhet te kemi parasyshe: Mund te postohen vetem Fotot te cilat jan te ngarkuara ne ndonje faqe interneti (cilado qofte ajo)!

-Se pari shkojme ne faqen e internetit prej nga duam te marim foton.
-Gjejme foton si ne figuren e me poshteme dhe klikojme mbi te me tastin e djathte te mausit!
-Vendosim mausin ne rreshtin e fundit te dritares qe eshte hapur dhe klikojme me te majtin Properties (shiqo shenjen e kuqe).

http://www.suksesi.com/ndihmefoto/hapi1.jpg

Pasi qe te klikoni Properties do te ju hapet nje dritare tjeter e re ne te cilen nder te tjera do te shihni edhe rreshtin qe fillon me Address:

Ju selektoni rreshtin perballe Address !

http://www.suksesi.com/ndihmefoto/hapi2.jpg

Klikoni mbi rreshtin e selektuar me tastin e djathte te mausit dhe ne dritaren e vogel qe ju hapet klikoni COPY!

http://www.suksesi.com/ndihmefoto/hapi3.jpg

Ktheheni ne forum dhe hapeni faqen sikur kur deshironi te pergjigjeni dhe lart ne krye te dritares per postim do te shihni nje buton ne te cilin shkruan IMG

http://www.suksesi.com/ndihmefoto/hapi4.jpg

Ne fushen e bardhe do te ju paraqitet forumula

http://www.suksesi.com/ndihmefoto/hapi5.jpg

Meqenese e keni bere copy atje ku keni zgjedhur foton e deshiruar, tani menjehere pas klikoni me te tastin e djathte dhe Pastaj me te majtin Paste!
Do te duket si me poshte:

[img]http://www.suksesi.com/ndihmefoto/hapi6.jpg

Perseri shkoni lart te dhe klikoni mbi te

[img]http://www.suksesi.com/ndihmefoto/hapi7.jpg

do te duket si me poshte:
http://www.suksesi.com/ndihmefoto/hapi8.jpg

Dhe Kaq ishte!

Ne fund para se te klikoni paraqit duhet te keni kujdes qe te mos jete e klikuar Disaktivizo HTML ne kete mesazhShpresoj qe te ju kam ndihmuar sado pak.

Murgesha
21-01-04, 23:31
Ja pra ketu e keni se si te dergoni foto te te rubrika Foto per te qeshur.

Te keni parasysh qe te mos e teproni ne dergim te fotove pa lidhje.

Murgesha.

Gentiana
02-02-04, 14:35
http://www.lachen-ist-gesund-2.de/Baby-Bilder/babys04_01.jpg

http://www.lachen-ist-gesund-2.de/Baby-Bilder/babys08_01.jpg

Rudi_1
31-10-04, 23:11
http://www.lachen-ist-gesund-2.de/Baby-Bilder/babys08_01.jpg[img]

Mafiozi
05-11-04, 12:34
E provoj tash, shpresoj qe e kuptova...

Felemiderit murgesha :wink:

Maca
08-11-04, 02:02
http://images.google.ch/images?q=tbn:9lHUX7REi4MJ:wald.heim.at/wienerwald/551861/Sassa/herz.JPG

Maca
08-11-04, 02:03
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu e bonaaaaaaaaaaaaa...Murgesha me tparen e msova shum mire e ke spjegu...shum flm...tung :wink:

Rudi_1
08-11-04, 22:53
http://www.lachen-ist-gesund-2.de/Baby-

Kullerka
07-12-04, 17:27
OO LOQKI FLM.SHUM AAAA
BESOM MENIHER QE E PROVOVA E MESOVA EHHEHEHE
TUNGII SHUM NDIHME E MADHE AA

Fleta
16-04-05, 13:00
Shpresoj qe e kam kupuar, tash edhe do ta provoj sa te gjej ndonje foto :roll:

Fleta
16-04-05, 13:26
http://www.lachen-ist-gesund-2.de/Baby-Bilder/babys04_01.jpg

Me ne fund ia dola,nejse se nuk ishte bash me te paren qe ja qellova po kryesorja u msova :wink:

Flm shum e nedruara Murgesha :wink:

laliloli
17-05-05, 19:37
http://www.lachen-ist-gesund-2.de/Baby-Bilder/babys08_01.jpg