PDA

View Full Version : Pershendes krejt Shqipetaret dhe posaqarisht diasporen!!


Arsenal
13-04-04, 04:42
Tung tung Shqiptar ju pershendes dhe me kete rast i pershndes poashtu diasporen Shqiptare qe na kan perkrah per gjate kohes se veshtir qe kemi kaluar .

TUNG