PDA

View Full Version : Bukuria e Vajzes Shqiptare


Arb
04-02-05, 02:53
Bukuria e vajzes Shqiptare,
Nuk eshte ne rrobat qe ajo vesh,
Figura qe ajo mban,
Apo menyra se si ajo kreh floket e saj.

Bukuria e vajzes Shqiptare,
Duhet patjeter te shihet ne syte e saj,
Sepse ai eshte vendi ku dashuria banon.

Bukuria e vajzes Shqiptare,
Nuk eshte ne molin e fytyres,
Po bukuria e vertete mbi vajzen Shqiptare,
Eshte e reflektuar ne shpirtin e saj.

Eshte te perkujdesurit qe ajo e jep me dashuri,
Pasioni qe ajo shpreh,
Dhe bukuria e vajzes Shqiptare,
Me te kaluarit e viteve vetem rritet.

Arb
04-02-05, 02:54
The Beauty of an Albanian Girl

The beauty of an Albanian girl,
Is not in the clothes she wears,
The figure that she carries,
Or the way she combs her hair.

The beauty of an Albanian girl,
Must be seen from in her eyes,
Because that is the place where love resides.

The beauty of an Albanian girl,
Is not in a facial mole,
But true beauty in an Albanian girl,
Is reflected in her soul.

It is the caring that she lovingly gives,
The passion that she shows,
And the beauty of an Albanian girl,
With passing years-only grows!