PDA

View Full Version : Per Mu Dhe Per Gjith Ju...


Sherri Pz
06-02-05, 18:26
ESHT E PAMUNDUR Esht e pamundur te mos egziston dielli,Egziston NATA..Esht e pamundur te egziston njeriu kur egziston Vdekja.Esht e pamundur te mos dashuroj...Egziston TI>> TE TE Kujtoj me shtyre e kaluara..Te Te Dua Me thot Zemra...Te me duash nuk te detyroj>>Duam Nese e MERITOJ>>>Me Lejo te jetoj ne Zemren tande,Te ndihem gjdo nat ashtu siq ndihem,Me lejo te vdes ne duart tua,Duke te then se VETEM TY TE DUA,.......DUKE TE HUMBUR TY-----E HUMBA EDHE VETVETEN....Tani nuk mundem te gjej don,As njeren e As tjetren ...Ti je gjurm te cilen nuk mundem ta shlyej,ti je zjarr qe nuk mundem ta shuaj,Ti je dhimbja qe nuk mundem ta sheroj ti je e/i vetmja qe mund te DASHUROJ... :!:

Naki
09-02-05, 17:57
ESHT E PAMUNDUR

Esht e pamundur te mos egziston dielli
Egziston NATA..
Esht e pamundur
te egziston njeriu
kur egziston Vdekja.
Esht e pamundur te mos dashuroj
...Egziston TI>> TE TE Kujtoj
me shtyre e kaluara..
Te Te Dua Me thot Zemra...
Te me duash nuk te detyroj
>>Duam Nese e MERITOJ>>>
Me Lejo te jetoj ne Zemren tande
Te ndihem gjdo nat
ashtu siq ndihem
Me lejo te vdes ne duart tu
Duke te then se VETEM TY TE DUA
.......DUKE TE HUMBUR TY-----
E HUMBA EDHE VETVETEN....
Tani nuk mundem te gjej don
As njeren e As tjetren ...
Ti je gjurm te cilen nuk mundem
ta shlyej
ti je zjarr qe nuk mundem ta shuaj
Ti je dhimbja qe nuk mundem ta sheroj
ti je e/i vetmja qe mund te DASHUROJ... :!: