PDA

View Full Version : Virus i Dashuris


Engjulli-X
17-04-05, 18:16
Me ke than te dua dhe te kam besuar. Me thojshe se jeta nuk eshte as gje pa mua. Me ke than se une jam i vetmi per ty. Me thojsh qe une jam lote qe te rrjeth ne sy. Me ke than qe une ja i vetmi ne bot. Me thojshe pa ty nuk do te jetoj dot. Te gjitha keto ti besova ty. Nuk isha i vetmi une po i kishe pas edhe dy. Te njejtat fjal edhe atyre ju ke than. Qe te tre se bashku per ty ishim nje xhan. Premetimet e tua tash po te prekin ne zemer. Por ne tash po te njofmi dhe ta lam nje emer. Genjeshtrat e tua tash as kush nuk i degjo. Ndoshta njerin prej nesh me te vertet e do. Virus i Dshuris ke lindur dhe me Virus jeto.

Naki
17-04-05, 19:55
Me ke than te dua
dhe te kam besuar.
Me thojshe se jeta
nuk eshte as gje pa mua.
Me ke than
se une jam
i vetmi per ty.
Me thojsh qe une jam
lote qe te rrjeth ne sy.
Me ke than
qe une ja i vetmi ne bot.
Me thojshe pa ty
nuk do te jetoj dot.
Te gjitha keto
ti besova ty.
Nuk isha i vetmi
une po i kishe pas edhe dy.
Te njejtat fjal
edhe atyre ju ke than.
Qe te tre se bashku
per ty ishim nje xhan.
Premetimet e tua
tash po te prekin ne zemer.
Por ne tash po te njofmi
dhe ta lam nje emer.
Genjeshtrat e tua
tash as kush nuk i degjo.
Ndoshta njerin prej nesh
me te vertet e do.
Virus i Dshuris
ke lindur dhe me Virus jeto.

Poezi e shkruar nga Engjulli X

E perpunoje ne vargje Naki