PDA

View Full Version : A keni nohuri per APM ne Windows XP


enesi_21
09-10-05, 14:25
Kam nje problem me pc, kur dua me e ndal shkon deri dikun dhe nuk ndalet kam probleme me APM -advanced power menagment si duhet rregulluar ne windows dhe si ne BIOS a ka dikush njohuri me shume rreth kesaj.


sinqerisht enesi_21

Zero Cool
25-12-06, 14:45
Kam nje problem me pc, kur dua me e ndal shkon deri dikun dhe nuk ndalet kam probleme me APM -advanced power menagment si duhet rregulluar ne windows dhe si ne BIOS a ka dikush njohuri me shume rreth kesaj.


sinqerisht enesi_21

Motherboardat e vjeter nuk e kan mundesine me u fike me software, mirepo kete mundesi ja ka dhane Windows XP mu me kete APM...
Shkurt aktivizoje AMP dhe kur ti thuash te fiket , PC do te fiket pa pasur nevoje me shtyp pullen me dore (sikur qe ishte e nevojshme me heret)...