PDA

View Full Version : Motra pa Vėlla...


ZeShKaNee
19-06-06, 17:02
Mire se ju gjeje!


E dijme te gjithe se ende ne Kosove dhe ne shume familje shqipetare me shume respektohet djali se vajza dhe aj gezon me shume te drejta sesa ndonje vajze.

Por cka mendoni per vajzat qe rriten pa asnje vella? Mendoni se ato e kane me te veshtire qe te perballojne fjalet dhe mendimet e te tjereve vetem pse nuk kane asnje vella? A mendoni se ato respektohen me pak ne shoqerine tone?


Praprakisht ju flm shume per shenimet dhe pergjigjjet tuaja.

halla e madhe
19-06-06, 19:09
Zeshkane_te uroj temen e hapur!
UNe nuk eshof aspak te keqe nese ne nje familje ka vetem vajza.Sote i gezojne te drejtat si djali ashtu edhe vajza.Gezimi me i madhe i prinderve eshte te ju lind nje femije i shendosh e sa per paragjykime qe kemi ne si popull pune e vogel.Pasurine kulturen dhe edukaten qe ju trashegojme femijve tone eshte njete si per vajzen ashtu edhe per djalin.Eshte ky mendim i imi personal.

Te pershendet:halla e madhe