PDA

View Full Version : Internet Explorer 7


lihhi
11-11-06, 00:04
http://switch.atdmt.com/action/IE_7_Windows_XP_SP2_B]Windows Internet Explorer7

lihhi
11-11-06, 00:06
Windows Internet Explorer7
Windows Internet Explorer 7 (http://switch.atdmt.com/action/IE_7_Windows_XP_SP2_B)

musl|m
12-11-06, 12:29
Ja edhe nje tjeter link per I Explorer 7 Full - RapidShare

Internet Explorer 7 Final - 15 Mb


Por ju keshilloj qe me se miri ta beni download prej www.microsoft.com (http://www.microsoft.com)


Dhe nqs nuk e keni Windowsin Origjinal / Legal ateher shkarkoni njerin prej ktyre programave (Keygen) i cili pa pages ua ben Windows Origjinal / Legal

Windows Genuine Advantage Validation v1.5.716.0

Ose

WGA Notification v1.5.708.0 AIO (http://rapidshare.com/files/1415430/valid_wg_AIO.rar)


Ju keshilloj qe programet e tilla qe jan KeyGena mos ti shkarkoni dhe perdorni pa antivirus sepse ne to mund te mshifen spyware.

Me Rrespekt
muslimi