PDA

View Full Version : 21 web-faqe pėr FREE SMS


rilinda
03-05-07, 19:27
1. www.startino.de (http://www.startino.de/) - duhet te regjistroheni ( 1 sms ne dite)
2. www.zuerichbynight.ch (http://www.zuerichbynight.ch/) - duhet te regjistroheni (3 sms ne dite)
3. http://www.doah.de/freemail/ (http://www.doah.de/freemail/) - duhet te regjistroheni (me nje regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa here me e-mail adresa te ndryshme)
4. www.talk4all.de (http://www.talk4all.de/) - pa u regjistruar mund te dergoni 2 sms ne dite prej ores 10 - 22
5. www.alleskostenlos.ch (http://www.alleskostenlos.ch/) - pa u regjistruar mund te dergoni 3 sms ne dite prej ores 10 - 22
6. www.messageplanet.com (http://www.messageplanet.com) - pa u regjistruar mund te dergoni sms ne disa vende te botes
7. www.msxstudios.de (http://www.msxstudios.de/) - duhet te regjistroheni, pasi te regjistroheni kliko ne sms e me pastaj ne 2 banera te kesaj faqe dhe do t'ju hapet rubrika per te derguar sms, mund te dergoni 1 sms cdo nje ore.
8. www.flirt-to-date.de (http://www.flirt-to-date.de/) - duhet te regjistroheni,
9. http://sms.pronome.de/ (http://sms.pronome.de/) - duhet te regjistroheni, 1 sms ne dite
10. www.teamspace.com (http://www.teamspace.com/), - me nje regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa here.
11. www.djrichy.ch (http://www.djrichy.ch/), - duhet te regjistroheni, 1 sms ne dite
12. www.sms.search.ch (http://www.sms.search.ch/), - duhet te regjistroheni, 1 sms ne dite
13. www.smscheabit.com/free/ (http://www.smscheabit.com/free/) - pa u regjistruar mund te dergoni sms ne disa vende te botes.
14. www.interspot.com (http://www.interspot.com/) - duhet te regjistroheni, mund te dergoni sms pa kufi, e meta e kesaj webfaqe eshte se ndonjehere nuk dergon sms mirepo ndonjehere eshte shume e shpejte.
15. www.lerntippsammlung.de (http://www.lerntippsammlung.de/) - duhet te regjistroheni dhe do te fitoni kredi, pastaj me referime mund te fitoni ende sms falas.
16. www.yesmms.com (http://www.yesmms.com/), - duhet te regjistroheni 500 sms ne muaj, mirepo punon vetem per disa shtete.
17. http://www.forenrat.de/freemail/index.php (http://www.forenrat.de/freemail/index.php), - duhet te regjistroheni (me nje regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa here me e-mail adresa te ndryshme)
18. www.sooms.de (http://www.sooms.de/) - duhet te regjistroheni, 1 sms ne dite
19. www.cellebrum.com (http://www.cellebrum.com/), - duhet te regjistroheni dhe fitoni 50 kredi, mund te fitoni ende kredi me referime.
20. www.esms.net (http://www.esms.net/) - me nje regjistrim fitoni 10 sms, mund te regjistroheni disa here me e-mail adresa tjera.
21. www.chasecount.ch (http://www.chasecount.ch/) - pa u regjistruar mund te dergoni 1 sms ne dite, ka te kufizuar kontigjentin e sms-ave ne dite ne 50.