PDA

View Full Version : FILMA SHQIPTAR per shkarkim ne pc tuaj. :)


anakin
23-07-07, 13:30
Per ti shkarkuar klikoni me te djatheten e mausit edhe save link us


APASIONATA (http://www.urashijakut.com/film/%5Bdivx%20alb%20shqip%5D%20Apasionata%28gjithmone% 20ne%20linje%29%20by%20BeNi.avi)
ATA ISHIN KATER (http://www.urashijakut.com/film/Ata_ishin_4.AVI)
BOLERO (http://www.urashijakut.com/film/bolero.avi)
BINGO (http://www.urashijakut.com/film/Bingo.avi)
CIMA DHE LECI (http://www.urashijakut.com/film/Cima%20dhe%20Leci.avi)
DIMRI I FUNDIT (http://www.urashijakut.com/film/Dimri%20i%20Fundit.avi)
DUEL I HESHTUR (http://www.urashijakut.com/film/%5Bdivx%20alb%20shqip%5D%20Duel%20i%20Heshtur.avi)
EDHE KESHTU EDHE ASHTU (http://www.urashijakut.com/film/Edhe%20Ashtu%20Edhe%20Keshtu.avi)
FANTASTIKET (http://www.urashijakut.com/film/fantastiket.avi)
HASANI- HUMOR 2007 (http://www.urashijakut.com/film/Hasani%20%28humor2007%29.avi)
HORIZONTE TE HAPURA (http://www.urashijakut.com/film/Horizonte%20te%20hapura.avi)
KAPEDANI (http://www.urashijakut.com/film/kapedani.avi)
KOQJA E KANARIT (http://www.urashijakut.com/film/Koqja%20e%20Kanarit.avi)
KUSH MA MARTOI VAJZEN? (http://www.urashijakut.com/Filmi/kush%20ma%20martoi%20vajzen.mpg)
LETRA ERE (http://www.urashijakut.com/film/Letra%20Ere.avi)
OJ BARRESH A DO LESH (http://www.urashijakut.com/film/Oj%20Bareshe,%20a%20do%20Lesh.avi)
PAVJONI ZERO (http://www.urashijakut.com/film/Pavjoni%20Zero.avi)
PORTOKALLI 1 (http://www.urashijakut.com/film/portokalli%201.avi)
RADIOSTACJONI (http://www.urashijakut.com/film/Radiostacioni.avi)
STOLAT NE PARK (http://www.urashijakut.com/film/Stolat%20ne%20Park.avi)
SHIRRAT E VJESHTES (http://www.urashijakut.com/film/shirat%20e%20vjeshtes.avi)
SHOKU IM I FILLORES (http://www.urashijakut.com/film/Shoku%20Im%20i%20Fillores.avi)
SILLO (http://www.urashijakut.com/film/Sillo%202%20-%20Te%20Gjalle%20apo%20te%20Vdekur.avi)
SKENDERBEU pj.1 (http://www.urashijakut.com/film/skenderbeu1.avi)
SKENDERBEU pj.2 (http://www.urashijakut.com/film/skenderbeu2.avi)
SOUTH PARK (http://www.urashijakut.com/film/Shqip%20South%20Park.avi)
TINGUJT E LUFTES (http://www.urashijakut.com/film/Tingujt_e_luftes.avi)
VENDIMI (http://www.urashijakut.com/film/Vendimi.avi)

spiro baxho
24-11-07, 12:41
ju lutem nuk shkarkoj dot filmat shqiptar me ndihmoni

luckyman
25-11-07, 00:23
nese e ke filmin *ROJET e MJEGULLES*sille ,.....ta kisha dite per nder ose *ERA dhe LISI*,*PROKA*, *Lepri me pese kembe*.