PDA

View Full Version : Ndihme per shkarkim te muzikes.


korabd
25-12-07, 10:48
Ejjjj zerocool cilin program kishe mujt me ma rekomandu per me marr muzik e video prej internetit :smile: :cool:

Zero Cool
25-12-07, 18:36
Ejjjj zerocool cilin program kishe mujt me ma rekomandu per me marr muzik e video prej internetit :smile: :cool:Te propozoj Real Player 11 linkun e jap ma vone si dhe spjegimet rreth perdorimit.

Cipiripipr
09-01-08, 21:28
po ke te drejt zero-coll real plyeri 11 eshte i shkelqyeshem per shkarkim un e kam te instaluar dhe jam shum i knaqur ,ben shkarkime dhe lexim te te gjitha formateve.