PDA

View Full Version : Shtat Mrekullit e Botes...!!!


shfletuesi_
13-02-09, 20:09
Shtat Mrekullit e botes

Nje grup studentash iu kerkua te perpilojn listen e atyre objekteve qe ata mendojn se jan Shtat mrekullit e botes , te epokes tone.
Pati diferenca, megjitheate ja se kush ishin ata qe morren me shume vota:

Piramidat e Egjiptit
Taj Mahal
Grand Canyon
Kanali I Panamase
L’Empire state building
Bazilika e Shen Pjetrit
Muri I madh KinezNderkohe qe jepte notat, mesuesi vuri re se nje studente nuk kishte dorezuar fleten e saj te bardh akoma.

Mesuesi e pyeti studenten nese kishte veshtiresi ne plotesimin e listes se saj.
Ajo u pergjigj: “Po, pak”.
Eshte veshtir te vendosesh, jan kaq shume!!...

Mesuesi tha “ Na thuaj kush jan mundesit, mund te te ndihmojm”.

Vajza hezitoj pak, pastaj tha : Mendoj se shtat mrekullit e botes jan:

1 Te shohesh
2 Te degjosh
3 Te prekesh
4 Te shijosh
5 Te kesh ndjenja
6 Te qeshesh
7 Te duash.

Klasa mbeti e heshtur. Keto gjera jan kaq te thjeshta sa qe harrojm se deri ne q’far pike mund te jen te mrekullueshme.

Ki Parasysh : !!

Paraja

Me para mund ta blesh nje shteepi
Por nuk mund te gjesh qetesi

Me para mund ta blesh oren
Por jo dhe Kohen.

Me para mund ta blesh shtratin
Por jo edhe endrren

Me para mund ta blesh Librin
Por jo edhe dijenMe para mund ta blesh Mjekun
Por jo edhe jeten.

Me para mund ta blesh Poziten
Por jo edhe nderin.

Me para mund ta blesh gjakun
Por jo edhe jeten.

Me para mund ta blesh seksin
Por jo edhe dashurin

Gjerat me te qmuara ne jet nuk mund te blihen dhe as te ndertohen nga njeriu

Pra…..!!!!

natyra
14-02-09, 02:31
Shtat Mrekullit e botes

Nje grup studentash iu kerkua te perpilojn listen e atyre objekteve qe ata mendojn se jan Shtat mrekullit e botes , te epokes tone.
Pati diferenca, megjitheate ja se kush ishin ata qe morren me shume vota:

Piramidat e Egjiptit
Taj Mahal
Grand Canyon
Kanali I Panamase
L’Empire state building
Bazilika e Shen Pjetrit
Muri I madh KinezNderkohe qe jepte notat, mesuesi vuri re se nje studente nuk kishte dorezuar fleten e saj te bardh akoma.

Mesuesi e pyeti studenten nese kishte veshtiresi ne plotesimin e listes se saj.

Shum tem e celluar,nuk don koment.

Nje pershendetje te vecant per shletuesin,shum i respektuar :smile:
Ajo u pergjigj: “Po, pak”.
Eshte veshtir te vendosesh, jan kaq shume!!...

Mesuesi tha “ Na thuaj kush jan mundesit, mund te te ndihmojm”.

Vajza hezitoj pak, pastaj tha : Mendoj se shtat mrekullit e botes jan:

1 Te shohesh
2 Te degjosh
3 Te prekesh
4 Te shijosh
5 Te kesh ndjenja
6 Te qeshesh
7 Te duash.

Klasa mbeti e heshtur. Keto gjera jan kaq te thjeshta sa qe harrojm se deri ne q’far pike mund te jen te mrekullueshme.

Ki Parasysh : !!

Paraja

Me para mund ta blesh nje shteepi
Por nuk mund te gjesh qetesi

Me para mund ta blesh oren
Por jo dhe Kohen.

Me para mund ta blesh shtratin
Por jo edhe endrren

Me para mund ta blesh Librin
Por jo edhe dijenMe para mund ta blesh Mjekun
Por jo edhe jeten.

Me para mund ta blesh Poziten
Por jo edhe nderin.

Me para mund ta blesh gjakun
Por jo edhe jeten.

Me para mund ta blesh seksin
Por jo edhe dashurin

Gjerat me te qmuara ne jet nuk mund te blihen dhe as te ndertohen nga njeriu

Pra…..!!!!

Shum tem e celluar,nuk don koment.
Nje pershendetje te vecant per shfletuesin :smile: FLM

nga me respekt
.....natyra

Shqiptare_ne_Turqi
21-02-09, 21:33
http://www.tarihiveturistik.com/resimler/cin_seddi.jpg
Muri i madh Kinez ...

Shqiptare_ne_Turqi
21-02-09, 21:42
http://www.9sn.net/resim/Misir-piramitleri.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2195/2278682349_0c371bef8b.jpg?v=0

http://farm1.static.flickr.com/147/390344506_06c7e35a6d.jpg?v=1171484725
Piramidat e Egjiptit ...

Shqiptare_ne_Turqi
21-02-09, 21:50
http://www.tmresimler.com/data/media/79/The_Grand_Canyon_Byk_Kanyon_-_ABD.jpgGrand Canyon ...

Shqiptare_ne_Turqi
21-02-09, 21:52
http://www.tmresimler.com/data/media/79/Taj_Mahal_-_Hindistan.jpgTaj Mahal ...

Shqiptare_ne_Turqi
21-02-09, 22:09
http://neatorama.cachefly.net/images/2008-10/empire-state-building.jpg


http://img.photobucket.com/albums/v627/skyscraperrot/esb02.jpg
L’Empire state building ...

Shqiptare_ne_Turqi
21-02-09, 22:19
Shtat Mrekullit e botes

Nje grup studentash iu kerkua te perpilojn listen e atyre objekteve qe ata mendojn se jan Shtat mrekullit e botes , te epokes tone.
Pati diferenca, megjitheate ja se kush ishin ata qe morren me shume vota:

Piramidat e Egjiptit
Taj Mahal
Grand Canyon
Kanali I Panamase
L’Empire state building
Bazilika e Shen Pjetrit
Muri I madh KinezNderkohe qe jepte notat, mesuesi vuri re se nje studente nuk kishte dorezuar fleten e saj te bardh akoma.

Mesuesi e pyeti studenten nese kishte veshtiresi ne plotesimin e listes se saj.
Ajo u pergjigj: “Po, pak”.
Eshte veshtir te vendosesh, jan kaq shume!!...

Mesuesi tha “ Na thuaj kush jan mundesit, mund te te ndihmojm”.

Vajza hezitoj pak, pastaj tha : Mendoj se shtat mrekullit e botes jan:

1 Te shohesh
2 Te degjosh
3 Te prekesh
4 Te shijosh
5 Te kesh ndjenja
6 Te qeshesh
7 Te duash.

Klasa mbeti e heshtur. Keto gjera jan kaq te thjeshta sa qe harrojm se deri ne q’far pike mund te jen te mrekullueshme.

Ki Parasysh : !!

Paraja

Me para mund ta blesh nje shteepi
Por nuk mund te gjesh qetesi

Me para mund ta blesh oren
Por jo dhe Kohen.

Me para mund ta blesh shtratin
Por jo edhe endrren

Me para mund ta blesh Librin
Por jo edhe dijenMe para mund ta blesh Mjekun
Por jo edhe jeten.

Me para mund ta blesh Poziten
Por jo edhe nderin.

Me para mund ta blesh gjakun
Por jo edhe jeten.

Me para mund ta blesh seksin
Por jo edhe dashurin

Gjerat me te qmuara ne jet nuk mund te blihen dhe as te ndertohen nga njeriu

Pra…..!!!!
shfletues, absolutisht pajtohem me vajzen dhe uné,...por déshirova ta pasuroj rubriken pak ,dhe me disa foto té mrekullive té ndertuara nga njeriu ...

Shqiptare_ne_Turqi
21-02-09, 22:29
[quote=shfletuesi_]Shtat Mrekullit e botes

Nje grup studentash iu kerkua te perpilojn listen e atyre objekteve qe ata mendojn se jan Shtat mrekullit e botes , te epokes tone.
Pati diferenca, megjitheate ja se kush ishin ata qe morren me shume vota:

Piramidat e Egjiptit
Taj Mahal
Grand Canyon
Kanali I Panamase
L’Empire state building
Bazilika e Shen Pjetrit
Muri I madh KinezNderkohe qe jepte notat, mesuesi vuri re se nje studente nuk kishte dorezuar fleten e saj te bardh akoma.

Mesuesi e pyeti studenten nese kishte veshtiresi ne plotesimin e listes se saj.
Ajo u pergjigj: “Po, pak”.
Eshte veshtir te vendosesh, jan kaq shume!!...

Mesuesi tha “ Na thuaj kush jan mundesit, mund te te ndihmojm”.

Vajza hezitoj pak, pastaj tha : Mendoj se shtat mrekullit e botes jan:

1 Te shohesh
2 Te degjosh
3 Te prekesh
4 Te shijosh
5 Te kesh ndjenja
6 Te qeshesh
7 Te duash.

Klasa mbeti e heshtur. Keto gjera jan kaq te thjeshta sa qe harrojm se deri ne q’far pike mund te jen te mrekullueshme.

Ki Parasysh : !!

Paraja

Me para mund ta blesh nje shteepi
Por nuk mund te gjesh qetesi

Me para mund ta blesh oren
Por jo dhe Kohen.

Me para mund ta blesh shtratin
Por jo edhe endrren

Me para mund ta blesh Librin
Por jo edhe dijenMe para mund ta blesh Mjekun
Por jo edhe jeten.

Me para mund ta blesh Poziten
Por jo edhe nderin.

Me para mund ta blesh gjakun
Por jo edhe jeten.

Me para mund ta blesh seksin
Por jo edhe dashurin

Gjerat me te qmuara ne jet nuk mund te blihen dhe as te ndertohen nga njeriu

Pra…..!!!

Kurse,me keto rreshte ( disa pika ) ... S'ka t'béj tema,..


Se, né perjashtimin e ( disa pikave) jan qé ndertohen dhe arrihen, pikrisht ( jo me para ) por, nga " njeriu " shfletues,....


uné qashtu mendoj ....