PDA

View Full Version : Joe Baiden


lirik
19-05-09, 21:31
JOE BAIDENI VJEN NE KOSOVė
njeri qe flitet se mbanė anen e shqiptarve por sa do te dijm ne te artikulojm dhe te fromojmė kekresat tona per ecje te proceseve para per shembull per njohjen e ma shum shteteve te republikes s ekosoves zbutjen e varfrisė punsimin e njerzve si dhr shfrytzimine fondit monetar nderkombtarė e bankes botrore

qeshtjene vizave te shqiptarve
si dhe tjera qeshtje me rendesi jetike per kombin tonė-

Joe beiden do te shkoj edhe ne beograd
Presidenti Barak Obama dhe amerika e ka kuptuar se gjėrat ne ballkan ku ata investuan aq shum kan mbetur mbrapa me angazhimin e amerikes ne irak agfganistan e pakistan dhe deshiron te ju jep shtytje para ndryshimeve te cilave si duket europa nuk po ka shum fuqi te qoj preceset para prandaj esht e nevojshme pranie e superfuqisė amerikane
plani i ndryshimeve ne bosnje e ne serbi e ne kosovė esht po ashtu ti ju jap nje shtytje para drejt antasrimit ne nato bosnjes kosoves dhe eventualisht serbisė
ku do te bisdohet rreth shpejtimit edhe te procveseve tjera e mundisht edhe te njohjes se kosves nga ana e serbisė-
ne percjellje te joe beidenit do te jet edhe solana njeri me pervoja ne shum procese
politike

lirik
19-05-09, 21:36
Joe baden ka esht nenkryetar i shteteve te bashkuara te amerikes dhe ky esht nji rast i shkelqyeshem i kosoves qe te artikuloj shum kerkesa qe ka nevojė koosva dhe populli shqiptarė poashtu esht e rendesishme qe bosna e hercegovina ta njhohin shtettin e kosoves dhe pasaportene kosves -
ne mes tjerash joe beiden do te pepriqet edhe per favorizimin epozitave te bishnjakve musliman per te forcuar pozitat e ytre ne bosnje ne menyr qe ne bosnje sa ma pak te ken dnikim serbet
te cilet aty qdo proces e pengojn ne drejti m te integrimit e ma shum tu jepet forcim
qevveris boshnjake dhe shqiptarve qe jetojn ne bosnje te cilet nuk dolen ne siperfaqe per shkak te politikes gjithmonė diskriminuese te ish jugosllavis e aty me shekuj jeton numer i madh i shqiptarve
te cilet mendoj se duhet te perfshihen ne qeverin e bosnjes